Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı
banner229

Siirt Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Siirt  Üniversitesi öğrenci topluluklarını tanıtmak amacıyla Tanıtım Günleri organize etti. 

Siirt Üniversitesi  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının Üniversitede faaliyet yürüten toplulukların kendilerini tanıtması amacıyla organize ettiği Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesinde başladı. 

2 gün sürecek etkinlikte Siirt Üniversitesinde faaliyet yürüten 30 toplulukların stantları yer alıyor.

Etkinliğin açılışına Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci  ve Prof. Dr. Tekin Şahin, Siirt Üniversitesi  Genel Sekreteri Abdülkadir Işık,’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında söz alan Siirt Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Burhanettin Tapinç katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Üniversitemizde faaliyet gösteren 30 topluluğun olduğunu ifade eden Tapinç, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak da Topluluklara katılmanın faydalarından bahsederek, şu anda 30 olan topluluk sayısının prosedürlerin tamamlanmasından sonra sayının artacağını ifade edip etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte açılış kurdelesi kesti. Açılışın ardından ikramlarda bulunuldu.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.