Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 10. Yıl Konferansı
banner229

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 10’nuncu Yıl Kutlama etkinlikleri kapsamında  Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda konferans düzenlendi.

Siirt Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda yapılan ve Moderatörlüğünü İlahiyat fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fadıl Aygan’ın yaptığı konferansta Siirt Üniversitesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Prof. Dr. Yasin Aktay,Prof.Dr.Cemalettin Erdemci ve Dr. Cemalettin Sancar konuşmacı olarak katıldı. 

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin 10. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı.

İlahiyat Fakültesi’nin 10.Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali/ Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, İlahiyat fakültesi emekli Dekanı ilimizin yetiştirdiği bilim insanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın şahsında tüm akademik ve idari çalışanlar ile öğrencileri tebrik etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.