Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Doğu Anadolu Kariyer Fuarında
banner229

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ev sahipliğinde, Siirt Üniversitesinin de (SİÜ) içinde bulunduğu 5 paydaş üniversitenin iş birliği ile düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'24) bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Van EXPO Fuar ve Kongre Merkezinde 03-04 Ocak 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarın açılış programına katılan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, yoğun ilgi gören SİÜ tanıtım standında öğrenci ve katılımcılar ile buluştu.
Standı ziyaret eden paydaş üniversite rektörleri, öğrenci ve katılımcılar SİÜ üretimi olan Lalehan ve Hesta temizlik ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldular.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.