Bu haber kez okundu.

Siirt Ülkü Ocakları İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı
banner229

Siirt Ülkü Ocakları her yıl ramazan ayında düzenledikleri yardım kolisi dağıtımı bu yılda aksatmadı.

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmak üzere hazırladıkları Ramazan kolilerini bu yılda hazırlayarak, dağıtmaya başladı.

İl genelinde ihtiyaç sahibi aileler belirlenerek pandemi döneminde yardımcı olabilmek adına hazırladıkları yardım kolilerini dağıtan Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Ekin, 'Mübarek ramazan ayında yardım kolilerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtmaya başladık.” Dedi.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ihtiyaç sahibi ailelere desteklerinin süreceğini ifade eden Ekin, hem yardım kolileri hem de ramazanın son bir haftasında çocuklara bayramlık kıyafet dağıtılacağını söyledi.

"Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir”

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Ekin geçen yıl 3 bin koli dağıttıklarını bu yılda bu sayıya ulaşacaklarını belirtti.

Ekin, “Peygamber efendimizin buyurduğu gibi “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla belirlenen ailelere ramazan paketleri dağıtarak bu ayın güzelliğini vatandaşlarımızla yaşamış oluyoruz. Ramazan ayı içerisinde yardımlarımız ülküdaşlarımızın destekleri ile devam edecektir. Koli yardımına destek veren tüm yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşir sevgin 3 yıl önce

Yardım

Avatar
Asım abalı 3 yıl önce

Gençler Allah razı olsun sizlerden istanbuldan sevgilerimle