Bu haber kez okundu.

Siirt Türk Kızılay İle Özel İbni Sina Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması
banner229

Siirt Türk Kızılay Şube Başkanlığı ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında %20  indirim protokol anlaşması imzalandı. Siirt Türk Kızılay Şube Başkanlığı üyelerine Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ile indirim anlaşması gerçekleştirdi.

İmzalanan bu protokol ile Kızılay üyeleri ve birinci derece yakınları (anne, baba, eş ve çocuk) %20 indirimli muayeneden yararlanabilecek.

1 yıl süre ile geçerli olacak bu anlaşma Siirt Türk Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imza altına alınarak yürürlüğe girdi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Siirt Türk Kızılay Şube Başkanlığı ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladıklarını, sözleşmenin tüm üyelere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ise üye olan personel veya yakını olduğunu tanzim eden üye\personel kartı ve resmi kimlik belgesi ile birlikte belgeleyen kişilere sözleşmede tanımlı Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde (%20) oranında indirim yapılacaktır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.