Bu haber kez okundu.

Siirt Türk Büro-Sen’in Kaynaşma Etkinlikleri Devam Ediyor
banner229

Türk Büro-Sen Siirt temsilciliği ilde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan üyeleriyle kaynaşma ve tanışma kahvaltısı programında bir araya geldi. 
Barden otelinde düzenlenen kaynaşma kahvaltısına, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Kerem Dönmez, Türk Büro Sen Başkan Yardımcısı Nihat Ekinci ve çok sayıda sendika üyeleri katıldı. 
Toplantıya katılan Türk Büro-Sen İl Temsilcisi Kerem Dönmez tüm katılımcılara, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Tüm memurların her daim yanındayız ve sıkıntılarını çözmek için girişimlerimiz devam edecek.

Birlik ve beraberliğin sağlanmasında, aradaki bağların güçlenmesinde son derece önemli olan bu tür toplantılarda bir araya gelmektir.
Türk Büro-Sen olarak ülke genelinde önemli derecede üyesi olan sendika olmanın gururunu yaşıyoruz. Sendika olarak, siz değerli çalışanlarının haklarını her daim savunacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi. 
Türk Büro-Sen Başkan Yardımcısı Nihat Ekinci de; memur haklarının en büyük savunucusu Türk Büro-Sen olduğunu söyleyerek, memurun her türlü sosyal ve ekonomik haklarını savunduklarını belirtti.
Kahvaltıdan sonra katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesi ile toplantı sona erdi. 
Öte yandan, Türk Büro-Sen önceki hafta Siirt Adliyesinde çalışan üyeleriyle bir araya gelmişti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.