Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Heyeti, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, beraberindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ile birlikte Meclis Üyeleri Fuat Özgür Çalapkulu, Abdulkadir Demirhan, Gazanfer Cezlan, Servet Ekinci, Doğan Evin, Yafez Turhan, Faruk Seven, Sıtkı Bülent Erten, Ömer Özer, Adil Uyanık, Faruk Seven,Bedia Elif Tren Özer, Mehdi Dalğalı, Meltem Gelgen, Kazım Yılmaz,Halit Aydar,Necati Sürme, Saydan İşıktaş,Sait Kesici,Abdullah Efe,Oda Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Ali Şengöz, Genel Sekreter Başar Taner, Derya Çengel Arpacı ve Zekeriya Kaan Özer eşlik etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'ya yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “4 Ekim itibariyle Siirt Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimini gerçekleştirerek, 6.dönemde de üyelerimizin teveccühünü alarak, mevcut yönetim ve meclisimizle göreve talip olduk. Seçildik. Bize bu bağlamda destek olan üyelerimize çok teşekkür ederken yapılan seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.

Rifat Başkanımız gerek bizim gerek iş dünyamız için değerli bir büyüğümüzdür. İş dünyasının başında olması bizler için bir güven tesis etmektedir. Onun varlığını her zaman yanımızda hissettiğimiz için ekibimizle birlikte giderek, yeni katılan arkadaşlarımızı da kendisiyle tanıştırdık. 
Bundan sonra iş dünyasına yapacağımız hizmetleri birlikte devam etme arzumuzu, heyecanımızı belirtmek amacıyla geldik. Malum bizim seçimimiz bitse de diğer seçimler devam ediyor. Onların da illere ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 

Önümüzde Odalar ve Borsalar Birliği’nin bir Genel Kurulu var. Yıllardan beri gecesiyle gündüzüyle uğraş veren, iş dünyasının daha iyi yerlere gelebilmesi için gerek ulusal gerek uluslararası bazda gayret ve çaba içerisinde olan çok kıymetli Başkanımızın her daim yanında olduğumuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adaylığında da Siirt TSO olarak sonsuz destek vererek yanında olduğumuzu beyan etmek isterim” dedi.

Ziyaret, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.