Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yafez Turhan, Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Seçildi
banner229

İki dönemdir Siirt TSO’da Genç Girişimciler Kurulu Başkanı olan Yafez Turhan, bugün gerçekleşen “TOBB Genç Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri Seçimi”nde, Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciği'ne, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yafez Turhan seçildi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı  Güven Kuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciğine seçilen Yafez Turhan’a yeni görevinden dolayı tebrik ediyor, yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yafez Turhan şunları söyledi: “Şehrimiz için onur verici bir temsiliyet kazandırmanın sevincini yaşıyoruz.
Yeni dönemde TOBB Genç Girişimciler Kurulu Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliğine seçildim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, vizyonu ile şehrimize her daim katma değer katan Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Güven Kuzu'ya, kıymetli yönetim kurulumuza, Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimize ve oda personellerimize şükranlarımı sunuyorum. 

Ayrıca seçime katılan tüm bölge Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine de teşekkür eder, görev sürem boyunca bölgemizde bulunun 10 İlimizin tamamının sorumluluğu bilinciyle hizmet etme gayesinde olacak ve TOBB'da bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğimi bilmenizi isterim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.