Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan Yeni Yıl Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, yeni yılı kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir.  Daha güzel bir gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yaparak, toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız.
Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının; ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı yıl olması hepimizin dileğidir.
Türk Milleti, birlik ve dayanışma içinde bütün güçlükleri aşmış, çağdaşlaşma yolunda yılmadan çaba göstermiş ve Türkiye Cumhuriyeti'ni bugünkü düzeyine ulaştırmıştır. Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe ülkemizi ve Siirt'imizi hak ettiği noktaya taşımaktır. 

2023 yılında, sahip olduğumuz bütün imkanları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, üretici ve tüccarlarımızın desteklenmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda,tüm kamu kurum-kuruluşları ile organize biçimde çalışıyoruz.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının Siirt’imize, ülkemize, milletimize ve tüm iş dünyasına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, yeni yılı en içten duygularımla kutluyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.