Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan Esnaf Ziyareti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, beraberinde Oda Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte Oda Üyeleri ve esnaflara yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

5 Ekim Çarşamba günü yapılan seçimlerde 6. kez Siirt TSO Başkanlığına seçilen Güven Kuzu üyelerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret edilen üyelere seçimlerde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Kuzu üyelerin talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Kuzu; 5 Ekim Çarşamba günü yapılan seçimlerde bana  ve yönetimime göstermiş oldukları teveccühlerinden  dolayı üyelerimize ziyaretler gerçekleştirdiğini ve uğradığımız her kapıda, sokakta karşılaştığımız herkesle samimiyetle kucaklaştıklarını ve gittiğimiz üyelerin güler yüzüyle karşılandıklarını belirtti.

Başkan Kuzu; Üyelerin seçim sürecinde bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiklerini üyelerin taleplerini ve  önerileri dinlediklerini söyledi. 

Siirt TSO Başkanı Kuzu; "yoğun seçim sürecinde beni yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma, ilgi alakasını ve samimiyetini esirgemeyen tüm kıymetli üyelerimize ve Siirt halkına teşekkür ederim" dedi.





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.