Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Seçildi
banner229

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Komitesi yönetimi belirlendi ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, ICC Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

Bir süre önce yapılan kongrede belirlenen Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Komitesi kendi arasında görev bölümü yaptı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu , ICC Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına getirildi. 

Siirt TSO'dan yapılan açıklamada, Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu'nun, ICC Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildiği belirtildi. 

Milletlerarası Türkiye Komitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine başlayacak olan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu; Milletlerarası Ticaret Odasının faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Kuzu kısaadı ICC olan oda hakkında şu bilgileri verdi “ Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) faaliyet gösterilen tüm endüstrilerden teşebbüsleri temsil etmek, uluslararası ticareti çok taraflı kurallara dayalı bir şekilde geliştirmek ve sınırlar ötesi ticaret ve yatırımı desteklemektedir.” ICC’nin başkanlığınıda TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.