Bu haber kez okundu.

Siirt'te Trafik Ekipleri Yola Çıkan Sürücüleri "Yaşam Tüneli"ne Aldı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri şehirlerarası yollarda trafik denetimlerini artırdı. Ekipler Yaşam Tüneli uygulamasıyla sürücüleri bilgilendirdi. Vali Ali Fuat Atik KİLİT-1 noktasına giderek Yaşam Tüneli uygulamasını denetledi.

Siirt'te kazaların önlenmesi amacıyla trafik ihlallerinde bulunan sürücülere eğitim verildi.

"Yaşam İçin Kısa Bir Mola" projesi kapsamında yürütülen uygulamada kural ihlali yapan sürücülere emniyet kemerinin önemi, alkol ve cep telefonu kullanımının trafikteki etkileri, yakın takip ve aşırı hız konularında bilgi veriliyor.

Vali Ali Fuat Atik, Siirt-Kurtalan kara yolu üzerindeki Kilit-1 polis noktasında kurulan yaşam tünelini ziyaret ederek İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve trafik ekiplerinden bilgi aldı.

Kurallara uymanın önemine değinen Atik, İçişleri Bakanlığının son dönemde trafik güvenliği konusunda yoğun tedbir aldığını söyledi.

Polis ve jandarma ekiplerinin vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla büyük gayret sarf ettiğini aktaran Atik, sürücülerin de sorumluluk alarak mutlaka kurallara uymasını istedi.

Uygulamaya katılan Siirt Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetlemede görevli polisler araç sürücülerine gerekli uyarıları yaptıktan sonra sürücülere broşür verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.