Bu haber kez okundu.

Siirt'te "Temiz Kent" Sloganı İle Başlatılan Temizlik Seferberliği Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, kent merkezinde çevre temizliği ve sağlığına yönelik önemli bir adım atarak başlattığı temizlik seferberliği hız kesmeden devam ediyor.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla başlatılan temizlik seferberliği kent geneline yayılıyor.

Rutin günlük temizlik programına ilave olarak her hafta belirlenen bir program çerçevesinde yürütülen temizlik seferberliği çerçevesinde okul çevreleri, sokaklar ve caddelerin genel temizliği ile çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlenmesi ve sokakların detaylı bir temizlik sürecine tabi tutulması amaçlanıyor.

Temizlik seferberliği, günün ilk ışıklarıyla birlikte Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin yoğun katılımıyla başladı.
Bugün de Afetevler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi ve çevresi temizlendi.

Toplumun çevre konusundaki farkındalığının artırılmasına önemli bir destek sunan bu seferberlik, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre hedefiyle yola çıkıyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.