Bu haber kez okundu.

Siirt'te Park ve Bahçelerde Temizlik ve Bakım Çalışmaları Başlatıldı
banner229

Siirt Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentte merkezinde genel bakım, ağaç diplerinde yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları başlattı.
Siirt Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe, bulvar, cadde ve ağaçlara zarar veren yabani otların temizlenmesi için çalışma başlattı. 

Ekipler, kent genelinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarıyla çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, çalışmaların kentin dört bir yanında devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 1 yıl önce

Allah rızası için şu Gures Caddesinin bakımı iyi yapılsın, Gures caddesinde bulunan coğu ağaçlar kurumuş kuruyan ağaçların yerlerine yenileri konulsun.