Bu haber kez okundu.

Siirt'te “Gençler Arası Bilgi Yarışması” Düzenlenecek
banner229

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin çok amaçlı spor salonunda 25 Mayıs 2021 tarihinde Siirt İlimizin ev sahipliğinde Bölge “Gençler Arası Bilgi Yarışması” düzenlenecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine imkan sağlamak, Kültürümüzü özümsetmek, gençlerin yeteneklerini keşfetmek, özgüven kazanmalarını sağlamak için ortam hazırlamak ve gençler arasındaki iletişimi kuvvetlendirerek empati duygusunun gelişimini sağlamak amacıyla sosyal kültürel ve sporsal etkinlikler düzenlenmektedir.
Söz konusu Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gençler arasında bilgi paylaşımının yaygınlaştırılması, gençlere yarışma kültürünün kazandırılması, araştıran, okuyan, öğrenen bir gençlik yetişmesine ve gençlerimizde tarih şuurunun geliştirilmesine katkı sağlanması amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin çok amaçlı spor salonunda 25 Mayıs 2021 tarihinde Siirt İlimizin ev sahipliğinde Bölge “Gençler Arası Bilgi Yarışması” düzenlenecektir.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.