Bu haber kez okundu.

Siirt'te Emniyet Kemerinin Önemi Simülasyon Aracıyla Öğrencilere Anlatıldı
banner229

Siirt'te "Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı" ve "Mobil Trafik Eğitim Tırı" ile vatandaşlara emniyet kemerinin önemiyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Siirt Valiliği İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri öncülüğünde 15 Temmuz Meydanında simülasyon aracı kuruldu. Emniyet kemeri kullanımının öneminin anlatıldığı simülasyon aracına vatandaşlar alındı.

Mobil Trafik Eğitim Tırı ve parkur alanında ise anasınıfı öğrencilerine yaya geçidi, trafik levha ve işaretleri ile genel trafik kuralları hakkında bilgi verildi.

Vatandaşlar, etkinliği çok faydalı bulduklarını belirterek, emeği geçen jandarma Vatandaşlar, bu bilgilendirme sayesinde emniyet kemeri kullanımının önemini daha iyi anladıklarını ifade ederek, "Emniyet kemeri hayat kurtarıyor." İfadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.