Bu haber kez okundu.

Siirt'te Cumhuriyet’in 100.Yıl Konserine Yoğun İlgi
banner229

Milli Eğitim Bakanlığı ve Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında Siirt’te dev bir kadrodan dev bir konser verildi. 

Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında öğretmen ve kursiyerlerden oluşan koronun verdiği “ yıl Türk Sanat Muzikisi Konseri”ne Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve kurum müdürleri"katıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında planlanan takvim dahilinde hazırlanan koro Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda verildi. “Şarkılar Bizi Söyler” adı altında verilen konserde, çeşitli mesleklerden gelen 51 solist, 11 kişilik orkestra ve 1 şeften oluşan sanatçılar Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdiler.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, programın sonunda yaptığı konuşmada, çeşitli mesleklerden oluşan öğretmen ve öğrencilerin muhteşem eserler ortaya koyduğunu söyledi.

Koroda görevli öğretmenler ve öğrencileri tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, "Bunlar bizim evlatlarımız, bizim çocuklarımız. Bu çocuklarımız her şeyi başarabilir. Muhteşem yürekler, sesler, emeği geçenleri kutlarım". Dedi.

Konseri kalabalık bir sanatsever topluluğuda izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.