Bu haber kez okundu.

Siirt'te Bir Günde 6.200 Kişi Aşı Oldu
banner229

Son haftalarda aşılama konusunda harcanan yoğun çabalar sonuç vermeye devam ediyor. Kısa bir sürede aşılama oranımız % 24 ten % 51.8'e ulaşırken günlük aşı miktarıda artıyor. Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada günlük aşı miktarında rekora ulaşıldığı ve bir günde 6.200 aşının yapıldığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı sitesinde yapılan duyuruda; Siirt’te toplam yapılan aşı sayısı 163.477 1. Doz aşı uygulanan kişi sayısı 103.718, 2. Doz aşı uygulanan kişi sayısı 51.368 oldu.

Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ,İlimizde gerçekleşen aşı çalışmaları sonuç vermeye devam ettiği belirtilerek “Siirt bugün 6200 aşı ile bugüne kadar yapılan günlük en yüksek aşı sayısına ulaşmıştır. Aşı kampanyamızda desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz ve kaymakamlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu süreçte gecesini gündüzüne katarak çalışan bütün sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Bu vesileyle hatırlatmak isterim ki virüse karşı en büyük gücümüz aşıdır.

Aşı olmayan tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Zamanı gelen 2. doz aşılarınızı lütfen aksatmayın. Sağlık sistemimize güvenin. Düşük riskli iller arasına girmemiz sizin elinizde. Kendimizi ve sevdiklerimizi korumanın en büyük yolu aşıdır. “ denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.