Bu haber kez okundu.

Siirt Tarım İl Müdürlüğünden Hayvan Bakıcılarına ve Sürücülere Eğitim Verilecek
banner229

Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğünce, "Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Yönetmeliği' kapsamında bakıcı ve araç sürücülerine yönelik eğitim verilecek.

24/12/2011 tarih ve 28152 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Hayvanların Nakilleri Sırasında Refahı ve Korunması Hakkında Yönetmelik” ile canlı hayvan nakli yapan nakil aracı sürücü ve bakıcılarına, “Sürücü/Bakıcı Yeterlilik Belgesi”, hayvan nakliyesi ile uğraşan nakliyecilere “Nakliyeci Tip 1 Yetki Belgesi” alma zorunluluğu getirilmiştir.

Veteriner Sağlık Raporu tanziminde ve nakil esnasında bahse konu belgeler aranacaktır. Nakliyeciler, sürücüler ve bakıcılar için 16.09.2022 tarihinde 10.00’da başlamak üzere Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü TARYAT Toplantı Salonu’nda eğitim kursları ve sınav düzenlenecektir.

Müracaatlar 05.09.2022-15.09.2022 tarihleri arasında il/ilçe müdürlüklerine şahsen yapılacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.