Bu haber kez okundu.

Siirt Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu Satranç Takımı Göz Dolduruyor
banner229

Van ilinde düzenlenen bölgesel satranç turnuvasında Şehit Siirt Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu minikler satranç turnuvasında derece ile döndü.
Van ilinde derece alarak kente dönen polis Hayrettin Şişman Ortaokulu satranç ekibi 3 Haziran 2024 yılında Rize ilinde yapılacak Türkiye finallere girmeye hak kazandıkları öğrenildi.
Hocaları ve antrenörleri olan Ahmet İleri ve Furkan Erko nezdinde başarı çizen Hasan Ali Aslan, Muhammed Üveys Dağ, Muhammed Ali Özyeşil ve Musab Eres isimli Siirtli satrancılar Türkiye finallerinde madalyalarla dönecekleri hedefinde olduklarını söylediler.

Öte yandan; Hayrettin Şişman Ortaokulu minik satrancılar haftada iki gün yoğun bir satranç idmanına girdikleri öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.