Bu haber kez okundu.

Siirt Nüfus Müdürlüğü Yıl Sonuna Kadar Cumartesi Günüde Açık Olacak
banner229

Çoğu yıllarda yaşanan manzara bir kez daha yaşanıyor. Vatandaşlar kimlik pasaport ve sürücü belgeleri için yoğun bir şekilde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerine başvuruyorlar. Başvuruları karşılayabilmek amacıyla il ve ilçe nüfus müdürlükleri yıl sonuna kadar Cumartesi günleri de açık olacak.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Asiye Gürlek, vatandaşların işlemlerini en kısa bir süre içerisinde çözmek için gayret harcadıklarını söyledi. Bu amaçla randevu sistemini devreye soktuklarını belirten Gürlek vatandaşların randevu alarak gelmeleri halinde beklemeyeceklerini ve yığılma meydana gelmeyeceğini ifade etti.

Yıl sonu olması nedeniyle vatandaşların kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgelerini alma veya değiştirme konusunda yoğun başvuru yaptıklarını belirten Gürlek, “Yıl sonu olması nedeniyle vatandaşların yoğun talebi oluyor. Bu talebi en kısa bir süre de karşılayabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bu amaçla yıl sonuna kadar hafta sonları Cumartesi günü de mesai yapıyoruz. Vatandaşlar hafta sonları için de randevu alıp işlemlerini gerçekleştirebilirler.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.