Bu haber kez okundu.

Siirt Müftülüğünde Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt İl Müftülüğü, gençlik çalışmalarını değerlendirmek amacıyla “Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı” düzenledi.

Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, başkanlığında gerçekleştiren toplantıda gençlik çalışmaları değerlendirildi, daha fazla gence ulaşabilme noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Siirt il Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl müftüsü Şakir Pinal, “Gençlerimizin hem bilgili ve donanımlı yetişmeleri hem milli ve manevi değerlere bağlı olmaları hem de insani haslet ve faziletleri üzerlerinde taşıdıkları gibi bunları sonraki nesillere aktarmaları önem arz etmektedir. Gençlik Koordinatörlüğümüz bu yönde çalışmalarına devam edecektir.” dedi.

Toplantıya il müftü yardımcısı İbrahim Ensari, İl gençlik koordinatörü Mehmet Nafih Baydarman, TDV Manevi danışmanı Mehmet Ramazan Toprak, Din Hızmetleri Uzmanı Faruk Alan, Necmettin Çiçek Kuran Kursu öğreticisi, Ahmet Erkoyuncu GSB Manevi Danışmanı, Ömer Demir GSB Manevi Danışmanı ve Mustafa Can Kılıçer Din görevlisi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.