Bu haber kez okundu.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünden Basına Kamıoyuna
banner229

Bazı basın yayın organları ve sosyal medya platformlarında yer alan “Kayyum Yönetimindeki Siirt Belediyesi’nde Çoğu Kurs İptal Edildi” iddiasına dair haberler asılsız olup kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.
İddia Kayyum yönetimindeki Siirt Belediyesine ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne karşı güven duygularını sarsmaya yönelik bir yaklaşım olup, böyle bir iddia üretmek iyi niyetle izah edilemez.

Yalan ve gerçek dışı iddialar üzerine, kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Siirt Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Siirt Belediyesi'nin talebi üzerine 02.10.2023 tarihinden itibaren çeşitli mekânlarda bir dizi kurs düzenlemiştir. Bu kurslar, sanattan spora, el sanatlarından eğitime kadar çeşitli alanlarda vatandaşlarımızın yararlanması için açılmıştır. Açılan kursların birçoğu, Halk Eğitim Merkezi kurs modülünde belirtilen ders saatlerinin tamamlanması nedeniyle sona ermiştir. Bazı kurslar ise usta öğreticilerin istekleri üzerine sona ermiştir.

Şu anda, Belediyeye ait eğitim merkezlerinde 10 kurs ve eğitmenimiz devam etmektedir. Bu bilgiler ışığında yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyunu yanıltıcı olduğunu önemle belirtmek isteriz.07/04/2024

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.