Bu haber kez okundu.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünden Asrın Felaketi Anma  Etkinliği
banner229

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6 Şubat Depremleri birinci yıl dönümünde düzenlenen etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur'an-i Kerim Tilaveti ile devam etti.

Milli Eğitim Bakanliği AKUB çalişmaları ile ilgili sinevizyon gosteriminin ardından Siirt MEB AKUB lideri'nin sunumu ile program devam etti.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya;Siirt Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6 Şubat Depremleri birinci yıl dönümü dolayısıyla Milli Eğitim Konferans Salonunda düzenlenen "Asrın Felaketi Anma Programı'na katıldı.

Eğitim camiasına hitap eden Vali Kızılkaya, 'Asrın felaketi devletimiz ve aziz milletimizin el ele vermesiyle asrın birlikteliğine dönüşmüş, deprem sonrasında tüm ülkede olduğu gibi Siirt ilimizde de yaralar sarılmıştır.

Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremlerde hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Il Müftüsü Şakir Pinal'in Hatim Duasının ardından Fotoğraf Sergisinin gezilmesinin ardından program sona erdi.

Etkinliğe Vali Dr. Kemal Kızılkaya,Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu ve kurum müdürleri katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.