Bu haber kez okundu.

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Alınacak 8 Personel İçin Cuma Günü Kura Çekilecek
banner229

Siirt Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü bünyesinde çalışacak 8 personel için yapılacak kuranın tarihini ve yerini açıkladı.

433 (Dörtyüzotuzüç) kişi arasında Siirt 1. Noterliği tarafından yapılacak kura çekiminde Siirt merkezde 3, Kurtalan 1, Şirvan 1 Eruh 1, Baykan 1 ve Pervari'de 1 kişi il ve ilçelere bağlı halk kütüphanelerinde çalışacak.

İl Kültür Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince ‘‘Toplum Yararına Programlar’’ kapsamında 8 (Sekiz) işçi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı il ve ilçe halk kütüphanelerinde çalıştırılmak üzere (Merkez 3 kişi, Kurtalan 1 kişi, Şirvan 1 kişi, Eruh 1 kişi, Baykan 1 kişi, Pervari 1 kişi) müracaat eden toplam 433 (Dörtyüzotuzüç) kişi arasında Siirt 1. Noterliği tarafından 22.09.2023 tarihinde Saat 14.00'te İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda kura çekimi yapılacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.