Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi’nin Yatırımları, Vali Kızılkaya Başkanlığında Değerlendirildi
banner229

İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmet yatırımlarının ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı,Vali Dr. Kemal Kızılkaya  başkanlığında il Özel İdaresi Toplantı Salonu gerçekleştirildi.

Toplantıda; Köylerimizin alt ve üst yapı yatırımları,Eğitim Yatırımları, Köy yolları bakım ve onarımları, Makine-ekipman durumu, Tasarruf tedbirleri,Mali hizmetler ile devam eden ve planlanan yatırım ve projeler görüşüldü.

Vatandaş memnuniyetinin önemine dikkat çeken Vali Kızılkaya, Köylerin alt yapılarının iyileştirilmesine yönelik planlanan proje ve çalışmaların zamanında ve herhangi bir aksaklığa mahal vermeden tamamlanması yönünde ilgili birimlere talimat verdi.

Toplantıya İl Genel Sekteteri Hıfzullah Canpolat, Genel Sekreter Yardımcıları ve birim Müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.