Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi Personelleri Kızılayın Kan Bağışına Yoğun İlgi Gösterdi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı Siirt Şube Başkanlığı işbirliğinde, İl Özel İdaresi personeline yönelik kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Siirt İl Özel İdaresi personeli, Kızılay’a destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla İl Özel İdaresi Hizmet binası giriş katında kurulan geçici kan merkezinde kan bağışında bulundu.
Kızılay Kan bağışı kampanyası kapsamında, kısa bir açıklamada bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat; kana ihtiyacı bulunan hastaların sağlığına kavuşmalarına katkı sağlamak amacıyla, İl Özel İdaresi personeli Kızılay görevlilerine kan vererek, kampanyaya destek verdiklerini açıkladı. 
Siirt Kızılay Şube yetkilileri de kan bağışı kampanyasına verilen desteklerden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’a ve İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.