Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor U15 Takımı, Türkiye’de En İyi Dört Takım Arasında
banner229

1. kademe müsabakalarında 22 grup ve 129 takım arasından kendi grubunda sırasıyla Bingöl, Van ve Şanlıurfa takımlarını yenerek yarı finale çıkma başarısı gösteren Siirt’in U15 takımı, daha sonrada 2.kademe yarı finallerinde 4 gruptan oluşan 22 takım arasından kendi grubunda sırasıyla Diyarbakır DSİ , Erzurum ve Bitlis takımlarını yenerek son 4’e kalma başarısını elde etti.

Siirt İl Özel İdare Spor Altyapı Koordinatörü Erhan Aydın, yakaladığımız bu başarı, dört yıllık emeklerin sonucunda gelen bir başarıdır. Bu yıl altyapımızda Halk Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle çalıştırdığımız hocalarımızın gayretleri ile 6 farklı yaş grubunda toplamda 150 civarı sporcuyla çalışmalarımız devam etmektedir.
U15 takımımızın zor şartlar ve imkanlara rağmen, ulaşılması çok zor bir başarıya imza atarak Siirt’i Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil ederek Türkiye birincisi olacağına yürekten inanıyorum.
Bu başarıda büyük pay sahibi olan Ekrem Kurt ve Osman Demir hocalarımızı da vermiş oldukları emeklerinden ve fedakarlıklarından dolayı canı gönülden kutluyorum dedi.

Demir, Türkiye Şampiyonası yolunda bu değerlerimize sahip çıkılması konusunda sayın valimiz ve Siirt’in ileri gelenlerinin de desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor ve bu başarılara nicelerini ekleyeceklerini düşünüyoruz diyerek sözlerini noktaladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.