Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Bayram;  “Lige Yeni Bir Başlangıç Yaptık” 
banner229

TFF 3. Lig 4.Grupta İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Cangir Bayram, Balıkesir maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 Medya Siirt'e açıklamada bulunan Bayram; “Öncelikle Bergama maçı ve Balıkesir maçlarında aldığımız puanlar ile lige yani bir başlangıç yaptık” dedi.
Takımın başına iki haftadan buyana gelen ve takım ile uyumu kısa sürede sağlayan başta Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu’na teşekkür eden Bayram; “Teknik direktör, ekibi ve futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Allahın izni ile başarılara imza atacağız ve takımımızı layık olduğu yerde göreceğiz. Bu kapsamda bizler destek olan herkese Siirt halkına teşekkür ederim” dedi 
İŞ İNSANINA TEŞEKKÜR ETTİ 
İş İnsanı Siirtli hemşerimiz Tarkan Göncü’nün deplasmanda Balıkesir ile yapılan maçı yakından takip ettiğini belirten Başkan Bayram; “Deplasman maçında takımımız yalnız bırakmayarak moraller verdik. Gerek burada yaşayan Siirtli vatandaşlarımız ve gerekse, Antalya’da yaşayan Siirtli hemşerimiz İş İnsanı Tarkan Göncü bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Kendi saha ve seyircimiz önünde Bursa Spor’a ağırladıktan sonra İstanbul ekiplerinden olan Çatalca Spor’a konuk olacağız. Bu maçın kazanılması dahilinde, hemşerimiz İş İnsanı Çatalca maçı için takıma 10 bin TL prim sözü vermiştir. Kendisine sizlerin aracılığınız ile çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.