Bu haber kez okundu.

SİİRT İL MÜFTÜSÜ KAPICIOĞLU, ŞİRVAN KAYMAKAMI HASAR'I ZİYARET ETTİ
banner229

İlçe Müftüleri toplantısı için Şirvan’a gelen Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri Kaymakam Recep Hasar’ı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Mart ayında Şirvan İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşirken Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri Kaymakam Recep Hasar’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında Kaymakam Recep Hasar’a Kur’an-ı Kerim ve rahle hediye edildi.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Şirvan’da gerçekleştirilen toplantıya; Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.