Bu haber kez okundu.

Siirt İl Jandarma Komutanlığından, Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Verildi
banner229

Siirt Valisi ve Belediye  Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve Eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, İl Jandarma Komutanlığı'nın Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Düzenlediği İftar Programına Katıldı. 

İl Protokolü'nün de yer aldığı  programda Vali Kızılkaya, şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. 

Vali Kızılkaya, konuşmasında,  “İlimizin huzur ve güvenliğinin tesisinde, terörle mücadelede büyük başarılar elde eden kahraman jandarmamıza görevinde başarılar diliyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.Milletimizin duası sizinle ”ifadelerini kullandı.

İftar programına, Siirt Ak Parti Milletvekili Mervan Gül, Garnizon Komutanı ve 3.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, kurum müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve jandarma personeli katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.