Bu haber kez okundu.

Siirt İktisas Spor Kulübünden Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya Ziyaret
banner229

Siirt İktisas Spor Kulübü Başkanı Şakir Kayaalp başkanlığındaki heyet Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Siirt İktisas Spor Kulübü Başkanı Şakir Kayaalp, Başkan Yardımcısı Aziz Savuk, Güreş Antrenörleri Naim Dildirim, Yunus Mülayim, Futbol Antrenörü Şerafettin Nas, Basketbol Antrenörü Erkan Algan ve Voleybol Antrenörü Özkan Nalbant’tan oluşan heyet İlimize yeni atanan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Güreş Millî takım forması hediye etti.

Kulübün geçmişi hakkında Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya bilgi veren İktisas Spor Kulübü Başkanı Şakir Kayaalp, kulübün 2012 yılında tamamen eski şampiyonların bir araya gelerek başta güreş branşı olmak üzere birçok branşta faaliyet gösterdiğini aktardı.

Kulübün birçok branşta 200'ün üzerinde sporcusunun olduğunu söyledi. Kulübün gelecek vadeden sporcuları desteklediği, başta milli takım olmak üzere Türkiye'nin büyük kulüplerine ve üniversitelerin Beden Eğitimi Spor Yüksek Okullarına öğrenci de yetiştirdiğini belirten Kayaalp, bünyesinde dünya ve Avrupa güreş şampiyonları yetiştirdiğini aktardı.

Kayaalp Kulüp olarak amacımız, Siirt’teki gençlere, çocuklara sporu sevdirmek, onlara spor yaptırmak, kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemek amacındayız. Kulüp olarak yıllardır bunun için çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, kendisi için hazırladığı forma için Kulüp Başkanı Şakir Kayaalp’e teşekkür ederek, ekip olarak tüm branşlarda başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.