Bu haber kez okundu.

Siirt Genelinde Filistinli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
banner229

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde işgalci İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılarda şehit olan Filistinliler için yurt genelindeki camilerde olduğu gibi Siirt’te de sala okunarak gıyabi cenaze namazı kılındı dua edildi. 

Siirt genelinde bulunan tüm camilerde Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi. 

Gıyabi cenaze namazı öncesi halka hitap eden Cami İmam Hatibi Nevzat Erdabakoğlu, "Gözümüz, kalbimiz kan ağlıyor. Kur'an düşmanlarının ve zalimlerin neler yaptığa şahit oluyoruz. Allah için birbirimizi sevelim.
Dünyanın neresinde olursa olsun Müslümanların sıkıntısını gönlümüzde hissedelim. Hissedemiyorsak imanımızı sorgulamamız gerekiyor.
Bugün Gazze'deki hastane saldırısında 1000 Müslümandan daha fazla şehid var ve bunlar için bir damla göz yaşı akıtamıyorsak bir Müslüman için büyük bir kayıptır." dedi.

Gıyabi cenaze namazının ardından, Gazze'deki Baptist (Ehli Arab) Hastanesi'nde şehid olan Müslümanlar için Kur’an-ı Kerim okundu dua edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.