Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Olgaç, Şirvan İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç ve beraberindeki Şube Müdürü Levent Obuz ile birlikte Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar’ı makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ile birlikte ilçede spor alanında yürütülen faaliyetler ile yapılabilecek projeler hakkında değerlendirmede ve görüş alışverişinde bulundu.

Olgaç, Şirvan kaymakamı Recep Hasar’ı ziyaretinin ardından Kaymakam Hasar ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçede yapılan spor yatırımları incelediler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Şirvan ilçemizde yapılan portatif yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Kaymakam Hasar ve il Müdürü Olgaç havuzun tamamlandığını ve yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını söylediler.

Kaymakam Hasar, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Şirvan ilçemiz için önemli bir yatırımı olan yüzme havuzu özellikle 7-16 yaş arası yüzme bilmeyen çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzme öğrenebilmesi ve bu konuda kendilerini geliştirebilmeleri için büyük bir fırsat olacaktır.

Bu kapsamda bu güzel spor yatırımının ilçemize kazandırılmasında Gençlik ve Spor Bakanımız nezdinde Sayın Bakanımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza, Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu'na, Milletvekilimiz Osman Ören'e, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'a teşekkür ediyorum. Yeni yüzme havuzumuz Şirvanlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret ve incelemelere, Kaymakam Recep Hasar, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç, Şube Müdürü Levent Obuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer, İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.