Bu haber kez okundu.

Siirt Filistin İçin Tek Yürek Oldu
banner229

Siirt’te çeşitli sivil toplum kuruluşları öncülüğünde toplanan vatandaşlar, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti.
Cuma namazı sonrası Merkez Abdulhakim Sancak Çarşı Camisi önünde toplanan vatandaşlar, "Aksa Tufanı'na Destek Yürüyüşü" gerçekleştirdi.
Siyasi parti il başkanların da katıldığı grup, ellerinde Türkiye ve Filistin bayrakları ile dövizler taşıyarak Güres Caddesini takip ederek Lise cadde istikametinden 15 Temmuz Demokrasi Meydanına geldi.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından toplanan kalabalık İsrail aleyhine slogan attı.
Grup adına açıklama Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu, Kudüs’ün işgal halinde olduğunu belirterek, İsrail’in büyük bir zulüm yaptığını söyledi.
Kadın, çocuk, yaşlı ve genç demeden bombalanan Filistin halkının inim inim inlediğini dile getiren Menduhoğlu, İsrail ve onları destekleyenlerin mallarının boykot edilmesini isteyerek, “Onların mallarını evlerimize, iş yerlerimize ve kurumlarımıza almayalım.” dedi.

Daha sonra Filistin halkı için dua edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.