Bu haber kez okundu.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Deprem Bölgesine Destek
banner229

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde yıkıma neden olan deprem için Siirt’te  başlatılan topyekün yardım seferberliği, ilk günden itibaren aralıksız devam ediyor.

Siirt Valiliği öncülüğünde depremzedeler için başlatılan kampanyaya Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi de destek verdi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları  ve çalışanları tarafından temin edilen Çorap, ıslak mendil, çocuk bezi, zeytin,mercimek,su,pijama,içlik, kazak,helva,tuvalet kağıdı,çatal kaşık,pirinç,reçel,kuru fasülye,şeker ve ayçiçek yağından oluşan malzemeleri tır’a yükleyerek Adıyaman iline gönderdi.

Hastane Doktorları, "Türkiye'de şu an herkes seferber. Marketlerde 7'den 70'e herkes deprem arabası dolduruyor. Milletimiz, zor zamanda kimseyi yalnız bırakmıyor. Bizler de kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın yanındayız. İnşallah Hastane doktorlarımız ve çalışanları  olarak bu akşam bir tırı Adıyaman iline göndereceğiz. Millet olarak el ele verip tüm yaralarımızı saracağız." ifadelerini kullandılar.

Başhekim yardımcıları ve doktorlarında aralarında bulunduğu sağlık çalışanları, malzemeleri tıra yükleyerek Adıyaman iline gönderdiler. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.