Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Ramazan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, tarafından düzenlenen Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.
Kızlar Tepesi Anfi Tiyatroda gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Ramazan ayının manevi iklimini düzenlediği İlahi konserleri ile taçlandıran Siirt Belediyesi ramazan etkinliklerinde ilahi sanatçısı Hasan Dursun'u Siirtlilerle bir araya getirdi. 
Kızlar Tepesi Anfi Tiyatroda gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel ilahilerini seslendiren Hasan Dursun, unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan ilahi konserinde vatandaşlar, okunan ilahilere eşlik etti.
Siirtli vatandaşlarla ramazan ayında buluşmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Hasan Dursun, ramazan'ın kutsiyetini Siirtlilere daha yoğun yaşatmak adına birbirinden değerli programlara imza atan Vali ve Belediye Başkanımız Osman Hacıbektaşoğlu'na teşekkür etti.
Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerinin, ramazan ayı boyunca her hafta bir konser ve çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.