Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Toplu Taşıma Araçlarına Maske İle Dezenfektan Desteği
banner229

Siirt Belediyesi, toplu taşım aracı kullanan vatandaşlara maske ve dezenfektan desteği sağlıyor.

Siirt Belediyesi kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların sağlığını korumak, virüsün vatandaşlar arasında yayılım hızını azaltmak, amacıyla toplu taşımayı kullanmak zorunda olan ve maskesi olmayan vatandaşlara maske ve el dezenfektanı bugün itibariyle dağıtılmaya başlandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Siirt Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü salgına karşı en ön safta mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ulaşım desteğini 30 Ağustos’a kadar devam ettirme kararı aldı.

Salgınla mücadele sürecinde büyük fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımız ile eczacılarımız Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarını 30 Ağustos’a kadar ücretsiz kullanmaya devam edeceklerdir.

Kovid-19’a karşı canları pahasına büyük bir gayret ve emekle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza ve eczacılarımıza teşekkür ederiz.

SİİRT BELEDİYESİ HES KODU UYGULAMASINI BAŞLATTI

Siirt Belediyesi koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Belediye Hizmet binasına ve tüm eklentilerinde HES kodu ile giriş uygulamasına başlandı. Mesai saatinin başlaması ile birlikte tüm personel ve vatandaşlar mobil uygulama üzerinden HES kodlarını sorgulatarak, giriş yapabileceklerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.