Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi'nden Müzik ve Tiyatro Gösterisi
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, şehrimizin kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla unutulmaz bir etkinliği daha sanatseverlerle buluşturuyor.

Siirt Belediyesi, 31 Mayıs Cuma günü, saat 19:30'da Kızlar Tepesi Amfi Tiyatro'da düzenlenecek olan, Kolektifa Ritmên Azad müzik grubu ve Teatra Arsen Poladov tiyatro ekibinin muhteşem performanslarına ev sahipliği yapacak.

Bu özel gecede, sanatın dönüştürücü ve birleştirici gücünü bir arada yaşama fırsatı bulacak olan Siirt halkı, hem müzikal hem de teatral bir şölenin tadını çıkaracak. Etkinlik, kültürel etkileşimi artırmak ve toplumumuzda sanatın önemini vurgulamak için tasarlandı.

Her yaştan sanatseveri ağırlamaktan mutluluk duyacağımız bu etkinlikte, sanatçılarımızın ve tiyatro gruplarımızın yeteneklerini keşfederken, Siirt'in kültürel zenginliğini de gözler önüne sermeyi amaçlıyoruz. 

Sizleri de bu eşsiz sanat deneyimini bizimle paylaşmaya davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.