Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Her Gün 147 Aileye Sıcak Yemek Hizmeti
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında Kızlar Tepesi Sosyal tesislerinde paketlenen sıcak yemekler,  Belediye ekipleri tarafından 147 aileye teslim ediliyor.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince üç çeşitten oluşan sıcak yemekler, her gün bakıma muhtaç, hasta ihtiyaç sahibi yaşlı, yemek yapabilecek fiziksel yeterlilikte olmayan ve özel gereksinimli ailelere ulaştırılıyor.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacibektasoglu’nun talimatlarıyla ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden ekipler, Kızlar Tepesi Sosyal tesislerinde aşçılar tarafından özenle ve hijyen bir ortamda hazırlanan sıcak yemekleri, vatandaşın kapısına kadar götürüyor.
Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi de dağıtan ekipler, kentte ulaşılamayan ve ihtiyacı giderilemeyen tek bir ihtiyaç sahibi vatandaşın kalmaması için tüm mahallelerde çalışmalar devam ediyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara hizmet sunduklarını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özekinci, Sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun emir ve talimatları doğrultusunda, 70 kişilik özel ekibimizle özel vakumlu paketlerimizle hazırladığımız kuru  gıda ve sıcak yemeklerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kapılarına kadar ulaştırıyoruz.

Hedefimiz şehrimizde yaşayan tek bir ihtiyaç sahibi vatandaşımızın kalmaması. Her zaman onların yanındayız, yanlarında olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
Sıcak yemek hizmeti alan Vatandaşlar da uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirterek, belediye yetkililerine teşekkür ettiler.
Çevresinde hasta, yaşlı ya da tek başına olduğu için yemek yapamayan, ihtiyaç sahibi komşuları olanlar, 0 535 016 05 44 numaralı Whatsapp hattından bize ulaşabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.