Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesince Çevre Temizliği Kampanyası Düzenlendi
banner229

Siirt Belediyesince, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliği kampanyası düzenledi.

Siirt Belediyesi öncülüğünde kampanyaya katılan belediye personeli ve gönüllü gençler, Ayn Salip Çeşmesinden başlayarak, İnönü, Batı ve Algül mahallerinde çevre temizliği yaptı.

Siirt’in tarihi mekanlarından Ayn Salip çeşmesi, Babudarp Camisi, tarihi Siirt evi ve sabatların yer aldığı mahallerimiz temizlendi. Daha sonra ekiplerimiz, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla, vatandaşlara çevre dostu bez torba dağıtımı yapıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri yaptığı açıklamada, “5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle bir araya geldik. Tabiat, insanlara emanet edilmiş canlı bir varlıktır.

Emanet aldığımız doğayı korumak bizim için zorunluluktur. İlimizi korumak, yaşanabilir ve temiz çevre ile buluşturmak için Siirt Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 3 yıl önce

Yıl 2021 ve biz hala akşamları haşere, böcek ve sineklerle boğuşuyoruz. Devlet otoritesini temsil eden sayın Valim madem belediye başkanlığına da siz bakıyorsunuz teknoloji ve bilgi çağını yaşadığımız günümüze yakışmayan ve sorumlu olduğunuz halkın yaşamını olumsuz etkileyen haşere, böcek ve sinek olayına bir çözüm bulun.