Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, MAHALLE MAHALLE GEZEREK, AŞI ÇAĞRISI YAPIYOR
banner229

Kovid-19 Yeni Tip Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Siirt il genelinde, Siirt Valiliği öncülüğünde başlatılan aşı seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Kentin kalabalık alanlarında kurulan ‘Mobil Aşı Çadırları’nın yanı sıra evlerde de aşılama çalışmalarının da hız kazandığı kentte çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Siirt Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, virüs tehdidine karşı halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. 

Aşılama çalışmalarına destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara anonslar ile aşı çağrısı yapıyor

Zabıta ekipleri, kentin işlek cadde ve sokaklarında vatandaşlara megafonla aşı olmaları çağrısında bulundu. 

Ekipler, Siirt’te halkın yoğun olarak görüldüğü çarşı, işlek cadde ve sokaklarda belirli periyotlarda gezerek, virüs tehdidini en aza indirmek adına Siirtli vatandaşlara anons yaparak aşı olmaya davet ediyor. 

Tüm vatandaşları aşı olmaya davet eden ekiplerin çalışmaları devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.