Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Yollarda Yenileme Çalışmalarına Hız Verdi
banner229

Siirt Belediyesi, şehir genelindeki cadde, mahalle ve sokaklarda asfalt ve onarım çalışmalarını etkin bir şekilde başlattı.
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde hasar gören bölgelerde asfalt ve yama çalışmalarına hız verdi.

Vatandaşların taleplerini dikkate alan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın direktifleri doğrultusunda hareket eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapıları zarar gören mahalle, cadde ve sokaklarda çalışmalarına başladı.

Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi, Bahçelievler ve Kooperatif Mahallesinde  hasarlı olan cadde, sokak ve mahallelerde Siirt Belediyesi tarafından asfalt ve yama çalışmaları gerçekleştirildi.

“ÖZEL EKİP KURULDU”

Vali Dr. Kemal Kızılkaya'nın yönlendirmesiyle Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde, şehir genelindeki tahrip olan yolların iyileştirilmesi amacıyla özel bir ekip oluşturuldu. Bu ekip, kent genelindeki çalışmalara devam ederek yolların yenilenmesine katkı sağlayacak.

Siirt Belediyesi, altyapıdaki bu önemli gelişmelerle şehir sakinlerine daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi sunmayı hedeflemektedir.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.