Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Personelinden Alkışlanacak Hareket
banner229

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan Abdullah Enüştekin (29), temizlik yaptığı sırada yolda bulduğu su faturası ve içerisindeki bir miktar para ile birlikte SİSKİ Müdürlüğüne giderek, makbuzda ismi yazılı olan Burak Öza adlı vatandaşın su faturasını yatırdı.

Burak Öza adlı vatandaş faturanın ve paranın düşürdüğünü fark etmesi üzerine Faturayı yatırmak için bir süre sonra SİSKİ Müdürlüğüne giderek, faturanın yatırıldığını öğrendi.

Faturayı, Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Abdullah Enüştekin’in yatırdığını öğrenen Öza, bu davranışından dolayı temizlik personelini ziyaret ederek, kendisine teşekkür etti.

TEMİZLİK PERSONELİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Siirt Belediyesine gelerek, Belediye Çalışanı Abdullah Enüştekin’i ziyaret ederek, kendisine teşekkür etti.

Burak Öza burada yaptığı açıklamada,”Siirt Belediyesi Temizlik İşlerinde görevli Abdullah beyin bu iyiliği ve insancıl davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu durumun tüm insanlığa örnek olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.