Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Kenti Daha Yaşanabilir Kılmak İçin Çöp Konteynerlerini Yeniliyor
banner229

Siirt Belediyesi, sağlıklı ve estetik bir çevre oluşturmayı hedefleyerek, kent genelinde eski çöp konteynırlarını modern, 2400 litre kapasiteli vinçli yer üstü konteynırlarla değiştiriyor. 

Bu yenileme, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülmekte olup, yeni çöp konteynırları şehrin çeşitli mahalle, cadde ve sokaklarına yerleştiriliyor.

Modern konteynırların kullanımı, Siirt’in estetik yapısını iyileştirirken, cadde ve sokak temizliğine de katkı sağlıyor. Siirt Belediyesi'nin bu yeni sistemi, kentte daha temiz, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir ortam yaratmayı amaçlıyor. 

Belediye, temizlik çalışmalarına aralıksız devam ederek Siirt'i daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.