Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Kent Genelinde Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
banner229

Siirt Belediyesi, kent genelinde yaptığı asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Siirt Belediyesi kent genelinde bulunan yollarda 100 bin ton asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kentin farklı bölgelerinde eskiyen ve bozulan yolları tamamen yenileyen Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğan ve Yeni Mahallede asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Vali/Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda zamanla yıpranmış hasarlı yolları sıcak asfalt ile yeniliyor. Bu kapsamda 100 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. Asfalt çalışmalarımız, belirlenen plan ve program dâhilinde diğer mahallelerimizde de devam edecektir.

Kent içi yollarda asfaltlama çalışmaları ile ulaşım hizmetlerinde büyük bir aşama kaydeden Siirt Belediyesi, başlattığı asfalt çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kent farklı bir görünüm kazanacak, araç geçişleri ve ulaşım daha da konforlu hale gelecek.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.