Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Gençlik Festivali Düzenliyor!
banner229

Siirt Belediyesi gençlere unutamayacakları bir 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı yaşatacak.

Siirt’te 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 3 gün boyunca Siirt Belediyesi’nin gerçekleştireceği birbirinden güzel etkinlikler şölen havasında yaşanacak.

Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen Festivalde, müzik dinletileri ve konserler yer alacak. Siirt Belediyesi Kızlar tepesi Anfi Tiyatroda 18-20 Mayıs tarihleri arasında üç ünlü sanatçı Siirtli sanatseverlerle buluşacak.

Siirt Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri Anfi Tiyatroda, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 20 00’de Deniz Toprak Konseri, 19 Mayıs Perşembe günü saat 20 00’de Irmak Arıca konseri ve 20 Mayıs Cuma günü saat 20 00’de de Resul Dindar Siirtli sanatseverlerle buluşacak.

Ücretsiz gerçekleştirilecek konserlere, tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Servet 2 yıl önce

yazık insanlar evlerine ekmek götüremiyorken bu kadar israflar yapılıyor seyyar satıcılar nereyi isterse işgal ediyor trafiği felç ediyor durduğu yerleri kirletiyor il dışından gelen ziyaretçiler burası ne biçim memleket nasıl müsaade ediliyor zabıta trafik DAHADA ÖNEMLİSİ BASIN HİÇMİ GÖRMÜYOR YOKSA YAZMAKTAN ÇEKİNİYORMU DİYORLAR gerçekten neden yazmıyorsunuz