Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Çocuk Evlerinde Kalan Çocukları Misafir Etti
banner229

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocuklar, Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri’nde bulunan ‘Macera Parkı’nda eğlenceli bir gün geçirdi.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatları doğrultusunda, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde kalan çocuklar, macera parkında oluşturulan sıcak ortam sayesinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi. 
Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri’nde bulunan macera parkında misafir edilen çocuklar öğretmenleri eşliğinde doyasıya eğlenerek, hoş vakit geçirdiler. 
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özekinci, “Bugün çocuklarla güzel bir gün geçirdik. Çocuklarımızın moral ve motivasyonlarını arttırmak için onlarla yakından ilgilendik. Çocuklar burada gönüllerince eğlendiler ve keyifli vakit geçirdiler. Bu tür etkinliklerimiz onlar için devam edecektir” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.