Bu haber kez okundu.

Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç: Tarımsal Sulama İle İstihdamı Arttıracağız
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Av. Ekrem Olğaç, kentteki tarımsal sulama kaynakları ve istihdamı artırmak için Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileriyle bir araya geldi. 

Botan Vadisi Deyr Tepesinde DSİ 10. Bölge Müdürü 10. Muharrem Çağlancı ve şube müdürleriyle görüşen Başkan Adayı Olğaç, değerlendirmelerde bulundu.

Olğaç, yaptığı açıklamada, "Siirt il merkezimizde Tarımsal Sulama Kaynaklarının oluşturulması ve yeni istihdam imkanları sağlamak için DSİ 10. Bölge Müdürü Muharrem Çağlancı, Müdür Yardımcısı, ilgili şube müdürleri, Siirt 104. Şube Müdürü ve proje ekibiyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Şehrimizde üretimi ve istihdamı artırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik ve siz değerli halkımızın desteğiyle göstermeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.