Bu haber kez okundu.

Siirt Arıcılarına Bahar Beslemesi İçin Şeker Dağıtımı Devam Ediyor
banner229

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilimiz arıcılarına arıların nektar getiremediği dönem olan bahar beslenmesinde kullanılmak üzere tahsis edilen 790 ton şekerin arıcılara dağıtımı devam ediyor.

Arıcılık kayıt sistemine kayıtlı ve aktif kovanı bulunan arıcılara yapılan şeker dağıtım programına Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, İl Müdür Yardımcısı M.Asım Şen, Şube Müdürü Nurettin Gül, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faik Efe, Pervari Bal Kooperatifi Başkanı Orhan Korkusuz ve arıcılar katıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, 1400 aile ve 180 bin kovan ile 2500 ton bal üretimi yapan, İlimiz istihdamına ve tarımsal üretimine büyük katkı sağlayan Arıcılarımıza bereketli bir üretim sezonu diledi.

İlimiz arıcılarının üretim sezonuna güçlü girmeleri amaçlanan şeker dağıtımı ile arıcıların verimli bir üretim sezonu geçirmelerini dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.